Onze merken

1281

AMaNIA Mo

AMaNIA Mo is een totaalcollectie:
vrouwelijk, gesofisticeerd en stijlvol. Sterk in kleurthema’s en prints. De snit haalt het beste uit je figuur. Voor elke gelegenheid vind je de juiste outfit: zakelijk, casual of chic.

Met AMaNIA Mo beogen we een ruim doelpubliek. De collectie richt zich op de vrouw die trots is op haar lichaam. Elegantie heeft immers met attitude en stijl te maken. AMaNIA Mo blinkt uit door ieder seizoen prachtige prints en kleuren te brengen en de perfecte pasvorm flatteert het lichaam.

 

 

Atmos-S19-Screenuse_sRGB_40

ATMOS

ATMOS is een Belgisch kledingmerk actief in het jongere damessegment. Heel Belgisch, heel vrouwelijk en modieus met elegante combinaties geschikt voor een gelegenheid of feestje. Tevens perfect achteraf draagbaar of als basic te combineren. Dit merk is een totaalcollectie met broeken, rokken, bloezen, jasjes, tops, kleedjes, tricot en dit in kleurensets gecombineerd, gemaakt in hoogwaardige, dikwijls Italiaanse stoffen.

 

 

Senso-S19-Screenuse_sRGB_29

SENSO

SENSO is een Belgisch kledingmerk en is iets sportiever opgevat, toch blijft het vrouwelijke steeds primeren. Het is een totaalcollectie met broeken, rokken, bloezen, jasjes, tops, kleedjes, tricot en dit in kleurensets gecombineerd, gemaakt in hoogwaardige, dikwijls Italiaanse stoffen. Het aanbod is gevarieerd en pittig met modegevoel, zonder de draagbaarheid uit het oog te verliezen.

 

 

10209-T03a-groß

BRAX

Damesmode van BRAX FEEL GOOD verbindt trends met topkwaliteit. Hier vindt u voor elke gelegenheid de juiste outfit, of u nu aan het werk bent of van uw vrije tijd geniet. Het merk BRAX staat al jaren voor hoge kwaliteit, perfecte pasvorm en optimale klanttevredenheid.